Els gossos i gats de #Cadaqués també volen regals dels Reis!!!

Els gossos i gats de #Cadaqués també volen regals dels Reis!!!


Al centre veterinari de Cadaqués Es cau d'en Pinxo us fem un recull d'idees de cosetes que podeu incloure per les vostres mascotes a la carta als Reis d'Orient. Si no saps què li pot agradar al teu gos o gat, segueix llegint, segur que trobes alguna cosa per ell!


Un llit

Tant els gossos com els gats sembla que hagin perfeccionat l’art de descansar. A sa nostra botiga podreu trobar llits de diferents mides, colors i marques, destacant per gats el model Igloo de Rogz, que té dues posicions i així el gat pot posar-se a sobre o a dins com en una cova. També tenim la gama comfort de Gosbi!


Joguines

Al centre veterinari de Cadaqués Es cau d'en Pinxo som fans de tot tipus de joguines per gos i per gats! A més, tenim una àmplia família canina i felina per testejar tots es nostros productes abans de posar-los a la venta.


Entre els èxits d’aquest any trobem:


“Puller” 

una joguina pensada per ser una eina per l’entrenament físic del nostre gos. Ens permet jugar de diferents maneres, millorem l’obediència i l’ensinistrament bàsic i reforça el vincle entre nosaltres i el gos.“Kong” 

Kong és una marca de joguines resistents, segures i originals. Existeix el kong clàssic (que s’omple de menjar) però també fan peluixos, frisbees, joguines per mastegar, joguines per estirar… A casa nostra els models que més agraden són: Tug Toy (ideal per gossos que els agrada jugar a estirar, amb nosaltres o amb altres gossos), tota la gama Jumbler, el Safestix i el Dotz… Tot i que el que més s’estima en Jack, és el seu peluix “Croco”.

Kong també té una àmplia gama de joguines per gats, entre les quals hi ha peluixos, canyes per jugar amb nosaltres, pilotes, túnels, joguines que s’enganxen a terra o a la finestra amb una ventosa…