Campanya #SócResponsable

Campanya #SócResponsable


El centre veterinari de Cadaqués Es cau d'en Pinxo ens adherim un any més a la campanya #SócResponsable amb la intenció de fomentar la tinença responsable mitjançant preus reduïts per a la identificació i l'esterilització de les mascotes, lluitant així contra el problema de l'abandonament d'animals.


Cada any, més de 30,000 animals són abandonats a Catalunya, una mitjana de 4 animals cada hora. Molts d'aquests animals (sobretot gats) que es comptabilitzen com a abandonats són, en realitat, animals perduts que no estaven identificats i que no han pogut tornar mai amb la seva família.


Aquesta campanya d'identificació i esterilització d'animals de companyia és possible gràcies a la participació dels centres veterinaris col·laboradors, que de manera desinteressada, sense rebre cap subvenció o ajut econòmic, s'adhereixen a aquesta campanya.


Us recordem a tots que, com sempre, les cirurgies es realitzaran a Roses on disposem de tot l'equipament necessari. La identificació, la visita prèvia a la cirurgia i el control post cirurgia es podran fer al centre veterinari de Cadaqués. Per a qualsevol consulta ens podeu contactar per telèfon, e-mail, whatsapp o visitant-nos a Es cau d'en Pinxo.


Per més informació i per inscriure's a la campanya visiteu la pàgina web de #SócResponsable


Tornar a notícies