La carta als Reis d'Orient

La carta als Reis d'OrientEl moment d’escriure la carta als Reis és un dels més importants del Nadal pels menuts de casa. Per això, des del centre veterinari Es cau d’en Pinxo us fem un recull d’idees de cosetes que podeu afegir a la carta als Reis per a ses vostres mascotes.

Esperem que us agradin, i si us queden dubtes o voleu més idees, no dubteu en visitar-nos!


Un rascador

El rascador és una peça clau en qualsevol casa amb gats. Rascar és una activitat que els gats necessiten i, si volem conservar el nostre sofà, cal que li donem una alternativa convincent. El rascador ideal ha de ser estable, proper al lloc de descans i en una zona de casa amb activitat familiar, per això un gran rascador seria ideal: té zones on descansar, parts altes que els hi encanten, normalment els col·loquem al menjador o sala d’estar i amb sort té vistes a l’exterior a través de la finestra. En algunes ocasions, no disposem de l’espai necessari per un gran rascador; en altres ocasions, tenim un rascador a la sala d’estar però també estem molta estona estudiant a l’habitació i allà el nostre gat no té on rascar. Nosaltres tenim la solució, a sa nostra botiga podeu trobar el Cat Pole que es converteix en una pota extra de la taula del menjador o de l’escriptori en la que el gat pot rascar i fins i tot jugar-hi, la seva altura és regulable essent compatible amb la majoria de taules. Una altra alternativa seria el tauler-rascador, aquest es penja a la paret allà on vulgueu i no treu gens d’espai.


Un llit

Tant els gossos com els gats sembla que hagin perfeccionat l’art de descansar. A sa nostra botiga podreu trobar llits de diferents mides, colors i marques, destacant sobretot el model Igloo de Rogz per gats, que té dues posicions i així el gat pot posar-se a sobre o a dins com en una cova.


Joguines

Afortunadament, avui en dia, tenim joguines de tota classe. No us podem explicar totes les joguines que podeu trobar a sa nostra botiga, però entre els èxits d’aquest any trobem:

“Puller” una joguina pensada per ser una eina per l’entrenament físic del nostre gos. Ens permet jugar de diferents maneres, millorem l’obediència i l’ensinistrament bàsic i reforça el vincle entre nosaltres i el gos.


“Kong” és una marca de joguines resistents, segures i originals. Existeix el kong clàssic (que s’omple de menjar) però també fan peluixos, frisbees, joguines per mastegar, joguines per estirar… A casa nostra els models que més agraden són: Tug Toy (ideal per gossos que els agrada jugar a estirar, amb nosaltres o amb altres gossos), tota la gama Jumbler, el Safestix i el Dotz… Tot i que el que més s’estima en Jack, és el seu peluix “Croco”.